Neo-fanfare 9×13
/ Vrienden
Word vriend!

Sluit je aan bij onze fanfare en word vriend van 9×13!

Vriend worden van 9x13 is eigenlijk heel eenvoudig, je vult je gegevens via in onderstaand formulier in, drukt op verzend, et voila, je bent vriend! We vragen bewust geen financiële bijdrage omdat we willen dat zoveel mogelijk mensen zich bij onze fanfare willen aansluiten.

Wil je ons daarnaast ook graag financieel ondersteunen? Dat kan natuurlijk, daarover lees je verderop meer.

Wat gebeurt er als ik vriend word?

Als vriend sluit je je eigenlijk een beetje bij onze fanfare aan. Dat houdt in dat we je bijvoorbeeld uitnodigen om af en toe een repetitie bij te wonen, een drankje te komen drinken op onze jaarlijkse vriendenborrel of om mee te denken met een nieuw project.

Kortom, als vriend van 9x13 word je net wat meer bij ons ensemble betrokken en kun je af en toen een blik achter de schermen werpen!

Moeder ik ga bij de fanfare: word fanfarevriend!

Schrijf je kosteloos in als fanfarelid en loop mee!

Ik word fanfarevriend

Financiële bijdrage

Wil je meer bijdragen? Dat kan natuurlijk! Doordat 9×13 onder Stichting Ensemble Klang valt die over een culturele ANBI status beschikt, is een bijdrage doen extra aantrekkelijk! In het kort zoals het omschreven staat op de website van de belastingdienst:

Voor donateurs van culturele ANBI’s geldt een extra giftenaftrek. Particulieren mogen in de aangifte inkomstenbelasting 1,25 keer het bedrag van de gift aftrekken. Ondernemingen die onder de vennootschapsbelasting vallen, mogen 1,5 keer het bedrag van de gift aftrekken in de aangifte vennootschapsbelasting.

Wil je een losse financiële bijdrage leveren, maak deze bijdrage over naar NL46 RABO 0111 4107 11, ten name van Stichting Ensemble Klang en vermeld bij de donatie dat deze voor 9×13 is bestemd. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via info@9x13.nl. Wil je meer weten over Stichting Ensemble Klang? Kijk dan op www.stichtingensembleklang.com.